Vuokrausehdot

Vuokranantajana toimii Lainas Oy. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Asiakas hyväksyy vuokrausehdot vuokratessaan tuotteen.

VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika alkaa päivästä, jolloin tekstiilit noudetaan tai on ollut sovitusti noudettavissa. Vuokra-aika alkaa päivästä jolloin tuotteet toimitetaan vuokraajalle. Vuokra-aika päättyy päivänä kun kaikki tekstiilit palautuu Lainas Oy:lle. Vuokra-aika normaalisti 7 vuorokautta.

VUOKRATUOTTEIDEN HUOLTO

Vuokrahinnat sisältävä aina tekstiilienhuollon. Kaikki tahrat ovat normaalia ja tavanomaista käyttöä, ei huolta punaviinitahroista! Saa kyllä sotkea.

VUOKRATUOTTEIDEN KÄYTTÖ

Vuokraajan tulee käyttää tuotteita huolellisesti ja vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön. Vuokraaja ei saa korjauttaa ja pesettää tuotteita kolmannella osapuolella ilman
vuokraajan lupaa.

VUOKRAAJAN VASTUU

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokratuotteille vuokra-aikana huolimattomasta (yleisin tekstiilin palaminen) ja virheellisestä käsittelystä (ei piirtelyä tekstiilitussilla).
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen tuotteen sen uushankintaarvoon.

PERUUTUSEHDOT

1 päivä ennen sovittua toimitusta, ei maksua. Sovittuna noutopäivänä/toimituspäivänätehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% laskun loppusummasta. Toimitetuista ja noudetuista veloitetaan 100%, emme hyvitä ”käyttämättömiä” tuotteita.

Puh. 09-61500315

SoitaKartta